Windows 10 güncellemesini indirenlere kötü haber

Microsoft’un yeni yayınladığı Windows 10 güncellemesi, beraberinde bir dizi sorunu da getirdi. Tespit edilen en önemli problem ise güncellemenin yüklenmesiyle bilgisayarların yavaşlamaya başlaması ve hatta siyah ekranla yüz yüze gelinmesi…

Windows 10güncellemeleri son zamanlarda kullanıcıların canını sıkmaya başladı. Zira ortaya çıkan yeni sorunlar nedeni ile pek çok forumda veMicrosoft‘un web sitesinde şikayetler arttı. Güncellemeyle birlikte bazı oyunların sorun çıkarmaya başladığı tespit edildi.
1 Mart tarihinde yayınlanan KB4482887 (OS Build 17763.348) güncellemesi oyunlarda kullanıcıların sistemlerini kilitlediğini, USB bellek taktıklarında farenin işlevini kaybettiğini ve grafik performanslarında sorunlar oluşturduğu dikkat çekiyor.
Reddit’te ortaya çıkan konu başlıkları, sorunların Destiny 2’de yoğunlaştığını gösteriyor, ancak başka oyunların da adı geçiyor.

PUBG OYUNCULARINI VURANGÜNCELLEME

1 Mart tarihinde gönderilen Windows güncellemesini bilgisayarınıza yüklediyseniz ve PUBG – APEX Legends oyunlarından bir tanesini oynuyorsanız, FPS sorunu yaşıyor olabilirsiniz.

hurriyet

Bir cevap yazın