Dünyanın İlk Canlı Kripto Mülk Müzayedesi, Binance Önderliğinde Gerçekleştiriliyor!

Dünyanın İlk Canlı Kripto Mülk Müzayedesi, Binance Önderliğinde Gerçekleştiriliyor!

Kripto para birimi borsası devi Binance Borsası, Kripto para birimleri kullanarak dünyanın ilk canlı mülk açık artırmasını başlatmak için James Pratt Auctions ve NuYen Exchange ile ortak oldu. Mülkiyet Casuarina isimli Avustralya’da bulunan bir şehirde yer alıyor.

BINANCE, SEKTÖRE PEK ÇOK KONUDA ÖNDERLİK EDİYOR

Ana akım benimsemede Kripto para birimini tamamen yeni bir seviyeye getirmek, yatırımcıların görmeyi sevdiği şey. Bu gerçek hayat uygulamaları, bitcoin ve tüm altcoinlerin ekonominin geleceğinde bir yeri olduğunu anlamayı kolaylaştırır. Dün Binance Changpeng Zhao, önümüzdeki ay gerçekleşecek olan yeni bir müzayedeyi tweetledi ve kripto para biriminin bu müzayede de kullanılacağını açıkladı.

Ayrıca lider bitcoin borsası Binance, kripto para birimlerini kullanarak dünyanın ilk canlı mülk açık artırmasını yapmak için James Pratt Auctions ve NuYen Exchange ile ortaklık kurduğunu da duyurdu. Alıcılar, mülk açık artırmasında  Bitcoin (BTC) ve Binance Coin (BNB) kullanabilecekler ve açık artırma 8 Nisan’da gerçekleşecek.

BINANCE, AÇIK ARTTIRMAYA konu OLAN EVİN SAHİBİ DEĞİL

Açık arttırmaya konu olan mülkiyet, Avustralya kuzey-doğu Yeni Güney Galler’de bulunan bir şehir olan Casuarina’da yer alıyor. Mülkiyet, “ilginç ancak eşsiz bir mülk arayan” isteklilere yönelik olan fütüristik tarzı nedeniyle “The Jetsons” olarak adlandırılıyor. Binance CEO’su Changpeng Zhao, Kripto para birimi borsası Binance’in evin sahibi olmadığını ve Binance’in onu satmadığını doğruladı. Bunun yerine, Changpeng Zhao basitçe mülkün hoşuna gittiğini belirtti.

Binance’in kripto cüzdanı olan Trust Wallet, son zamanlarda kullanıcılarının XRP’yi tutmasına ve aynı zamanda doğrudan cüzdandan kripto satın almak için kredi kartı kullanmasına izin verecek yeni özellikler ekledi. Bu seçenekler İsrail merkezli bir ödeme işlemcisi olan Simplex tarafından sunulacak. Binance, Trust Wallet kullanıcılarının artık programı kullanarak ripple (XRP), bitcoin (BTC), bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH) ve litecoin (LTC) satın alabileceklerini de belirtti.

Kaynak: kriptokoin.com