HTC, Android Pie güncelleme takvimini açıkladı

Tayvanlı teknoloji devi HTC, geçtiğimiz Ağustos ayında birçok telefonu için Android Pie güncellemesi yayınlayacağını açıklamıştı. Şirket şimdi de U11, U11+ ve U12+ modelleri için tarih verdi.

HTC, android pie güncelleme takvimini açıkladı

Tayvanlı Teknoloji devi HTC, geçtiğimiz Ağustos ayında birçok telefonu için android pie güncellemesi yayınlayacağını açıklamıştı. Şirket şimdi de U11, U11+ ve U12+ modelleri için tarih verdi.

HTC, Android Pie güncelleme takvimini açıkladı
HTC, altı aydan uzun süren bir sessizliğin ardından, 2019’un ikinci çeyreğinde U11, U11+ VE U12+ akıllı telefonlarını Android 9 PIE işletim sistemine yükseltmeyi planladığını açıkladı.

Tayvanlı şirket haberi resmi twitter hesabı aracılığı ile yayınladığı bir tweet ile duyurdu. HTC daha önce her üç telefonu da 2018’IN SONUNA kadar en son Android sürümüne güncellemeyi umuyordu ancak bu gerçekleşmedi.

HEDEFLENEN TARİH 2019’UN İKİNCİ ÇEYREĞİ

Şirketin sosyal medya hesabında yapılan açıklamada

HTC, güncellemenin telefonlarımızla UYUMLU OLMASINI sağlamaya çalışıyor. 2019’UN İKİNCİ ÇEYREĞİNDEN başlayarak U11, U11+ ve U12+ müşterileri için bir sürüm yayınlamayı planlıyoruz

ifadelerine yer verildi.

Şirket güncellemenin tam olarak ne zaman sunulacağı konusunda kesin konuşmazken, yayınlanma tarihlerinin ülkelere ve operatörlere göre farklılık gösterebileceği belirtti.

Kaynak: dhbr.co