Huawei P30 Pro’nun göz alıcı kırmızı rengi ortaya çıktı

HUAWEİp30 serisi ile tanışmak için önümüzde sayılı günler kaldı. Mart sonunda resmiyet kazanacak amiral gemisi telefonun Pro varyantı, göz alıcı bir kırmızı renk seçeneğine sahip olacak.

Yayınlanan son raporlar 26 Mart’ta resmi olarak tanıtılması beklenen HUAWEİp30 ve p30 PRO modellerinin siyah, mavi ve beyaz gibi renk seçenekleri ile piyasaya sürüleceğini ortaya koymuştu. WinFuture adlı Internet sitesinin haberine göre HUAWEİp30 Pro, bunlara ek olarak gün doğumu kırmızısı (Sunrise Red) renginde satışa sunulacak.

Huawei p30 Pro’nun bu varyantında turuncu-kırmızı renk tonlarının ağırlıkta olduğu görülüyor. Aynı Internet sitesi bir başka haberinde HUAWEİp30 Pro’nun 3.5 MM kulaklık gi̇ri̇si̇ne sahip olmayacağını açıkladı. Bu nedenle, kullanıcılar müzik dinlemek için USB-C özellikli veya kablosuz Bluetooth kulaklık kullanmak zorunda kalacaklar. Telefonda kizilötesi verici de olacak.

LANSMAN İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

HUAWEİp30 varyantı ise 3.5 mm kulaklık girişini koruyacak ancak kızılötesi vericiye sahip olmayacak. HUAWEİp30 ve p30 Pro’nun 26 MART tarihinde Fransa’nın başkenti Paris’te yapılacak bir lansman etkinliği ile tanıtılması planlanıyor. Çinli Teknoloji devinin KIRIN 980 ile güçlendirilen yeni amiral gemisi telefonlarının fiyati konusunda ise henüz bir bilgi bulunmuyor.

Kaynak: dhbr.co