Ethereum Boğaları Geri Döndü! Hedef 150 Dolar

  • Ethereum (ETH) fiyatı ABD doları karşısında 134 dolar seviyesinin yakınında birkaç önemli direnç seviyesini kırdı.
  • Fiyat bir miktar arttı ve 134 ve 136 dolarlık direnç seviyelerinin üzerine çıktı.
  • Parite şu an 143 dolarlık direnç seviyesinden işlem görüyor ve analistlere göre yakın vadede yükselmeye devam edebilir.

Ethereum (ETH) fiyatı, ABD doları ve Bitçoin karşısında yükseliş ivmesi kazanıyor. ETH analistlere göre, pozitif bir bölgeye geçmek için 139 dolar, 144 dolar ve 146 dolarlık direnç seviyelerini kırabilir. Yazım sırasında ise ETH’nin 139 dolarlık direnç seviyesini kırdığı görülüyor.

Ethereum (ETH) Fi̇yatı Hız Kesmeden Yükseli̇yor

Dün ETH fiyatının, ABD doları karşısında 135 dolar, 137 dolar ve 140 dolar seviyelerinde daha fazla artış için desteklenmeye devam ettiğini ele aldık. ETH/USD paritesi 133 dolar seviyesine yakın sağlam bir destek oluşturdu ve ardından bir yukarı yönlü harekete geçti. Fiyat 134 dolar direncini kırdı ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın üzerine oturdu. Bu fiyatta daha fazla kazanç için kapıları açtı ve fiyat 135 dolar ve 137 dolarlık direnç seviyelerinin üzerinde işlem gördü.

Yükseliş sırasında, ETH/USD paritesi grafiğinde 133 dolar ve 136 dolar civarında birkaç devam paternı üzerinde bir kırılma oldu. Parite 138 dolar direncini kırdı ve 139 dolar engelini test etti. Son zamanlarda, fiyat 139 dolar direncini test ettikten sonra küçük bir düşüş yaşandı. Bununla birlikte, fiyat iyi desteklenmeye devam ediyor ve analistlere göre olumsuz yönlerin 138 dolar desteğinde olması muhtemel.

Daha fazla kayıp varsa analistlere göre, bir sonraki ana destek 137 dolar olabilir. Herhangi bir başka kayıp analistlere göre, fiyatı 134 dolardan itibaren ana desteğe yönlendirebilir. Artan yönde, 139 dolar direncinin üzerinde bir kırılma, fiyatı 141 dolar direnç seviyelerine doğru itebilir. Mevcut fiyat hareketi oldukça yükselişe işaret ediyor ve fiyatın 142 dolar ve 144 dolar direnç seviyelerinin üstünde daha fazla kazanma şansı olduğunu gösteriyor.
Ethereum (ETH) fiyat grafiği

Tekni̇k Göstergelerle Ethereum (ETH) Fi̇yat Analı̇zı̇

Yukarıdaki grafiğe bakıldığında, ETH fiyatı 137 dolar ve 134 dolar desteklerinin üzerinde pozitif bir önyargıyla işlem görüyor. Kısa vadede analistlere göre, birkaç dolarlık hareket olabilir veya fiyat 135 dolara düşebilir. Ancak genel yapı olumlu, ve analistler tarafından önümüzdeki seanslarda 140 dolar ve 142 dolar seviyelerinin üstünde daha fazla kazanç bekleniyor. Teknik göstergelerle Ethereum (ETH) fiyatının mevcut görünümü şu şekildedir:

  • Saatlik MACD: ETH/USD paritesi için MACD yükseliş bölgesinde olumlu işaretler gösteriyor.
  • Saatlik RSİ: ETH/USD paritesi için RSİ artık güçlü bir yükseliş açısı ile 60 seviyesinin üzerine yerleştirilmiş durumda.
  • Ana Destek Seviyesi: 137 dolar
  • Ana Direnç Seviyesi: 141 dolar

Kaynak: kriptokoin.com