Game of Thrones’tan yeni bilgiler

Game of Thrones’un final sezonu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunuldu. Dünyanın en çok izlenen dizisinin yol haritası belli oldu.

Game of Thrones’un sekizinci ve final sezonu hakkındaki çok önemli bir ayrıntı ortaya çıktı. HBO, Game Of Thrones’un son sezonun tüm bölümlerinin kaç dakika süreceklerini açıkladı. HBO’YA GÖRE, final sezonundaki her bölüm bir Film olarak tanımlanabilecek seviyede.

Game of thrones’un son sezonu altı bölümden oluşacak. Serinin ilk bölümü 54 dakika, ikinci bölümü 58 dakika sürecek. Üçüncü bölümde ciddi bir patlama yaşanacak ve serinin üçüncü bölümü 70 dakika sürecek. Taht oyunları’nın dördüncü bölümü 78 dakika sürecek.

Taht Oyunlarının Beşinci Ve Altıncı Bölümleri İse 80’er Dakika Uzunluğunda Konumlandırılacak.

Stüdyonun açıklamasına göre game of thrones serisinin kitabının yazarı George R.R Martin bile HBO’nun finali hakkında bilgi sahibi değil. Ancak bunu pek de inandırıcı bulmuyoruz. Narsist bir yapıya sahip George R.R Martin’in, kendi yarattığı eserin sonunu bilmediğine ihtimal vermiyoruz. George R.R Martin’in

J.R.R Tolkien’in Lord of The Rings serisini, Fantastik Dünyanın Absürt Disney Evreni’ne benzetiyorum. bence edebiyat açısından hiçbir değeri yok…

ifadelerini kullanmıştı. Kısacası Martin, öyle veya böyle neler olduğunu biliyor.

Game of Thrones’un final sezonunun ilk bölümü, 19 nisan 2019 tarihinde hayranları ile buluşacak.

Kaynak: www.chip.com.tr