Gmail’e Planlanmış E-Posta Özelliği Geliyor

Google’ın e-posta uygulaması Gmail’in Android sürümüne, bir süredir beklenen planlanmış e-posta özelliği geliyor. Bu özellikle beraber e-postalarınızı 50 yıl sonraya kadar iletebileceksiniz.

E-posta göndermek günümüzde artık herkesin yaptığı, standart bir olay haline geldi. Bir zamanlar sadece bilgisayarlar üzerinden yapılan bu işlem, akıllı telefonların da gelmesiyle daha da kolaylaştı. En çok kullanılan posta uygulamalarından biri olan Gmail, birçok özelliğe sahip olsa da mail gönderme tarihinizi ayarlamaya izin vermiyor.2018’in temmuz ayında keşfedilen bazı kod satırları, Google’ın bu konunun farkında olduğunu ve böyle bir özelliği getirmeye çalıştığını ortaya koymuştu. Şimdi de uygulamanın 2019.03.03.238017425 sürümünde fark edilen kodlar, Gmail’in e-postaları 2 dakika ile 50 yıl arasında istenilen bir tarihte göndermenize izin vereceğini ortaya çıkardı.
Sonradan gönderilmesi için planlanan e-postaları iptal etmek mümkün olacakken Google’ın Gmail’i bu özellikle ne zaman güncelleyeceği bilinmezliğini koruyor. Benzer şekilde bu özelliğin -en azından şu an için- sadece Andorid platformunda olacağı biliniyor.

Kaynak: www.webtekno.com