Vimeo’da video izlerken BAT token kazanabilirsiniz!

Vimeo’da video izlerken BAT token kazanabilirsiniz!

Artık Vimeo’da video izlerken BAT token kazanabileceksiniz. Peki bu nasıl mı olacak? Şimdi bunu açıklamaya çalışalım. Mahremiyet ve değişim kolaylığı konsepti kriptoların ve kripto bazlı uygulamaların odaklandığı kilit alanlardan.


Monero (XMR) gibi mahremiyet odaklı kripto paraları bir tarafa koyarsak, ana akım alemine doğru yol bulan bazı mahremiyet odaklı uygulamalar da yok değil. Bunun önemli bir örneği Chromium üzerindeki açık kaynak web tarayıcısı olan Brave..

Şimdi Vimeo’da video izlerken BAT token kazanma zamanı

Son raporlara göre, kullanıcılar şimdi Brave tarayıcısına göz atarken Basic Attention Token kazanabilecekler. Çoğu milyonlarca insan tarafından takip edilen web siteleri olmak üzere 14,657 adet Brave Tarayıcı/BAT web sitesi yayıncısı tespit edildi. Listeye Vimeo, The Guardian, softonic.com ve Washington Post da dahil. Şimdi kullanıcılar bunun nasıl olduğunu merak ediyorlar. Reddit’ten mogberto adlı kullanıcı şunu sordu:

“Benim sık kullandığım web sitelerinin çoğu orada. Gerçekten bundan önemli bir miktarda kazanç sağlamak mümkün mü?”

Diğer bir Reddit kullanıcısı ise şu cevabı verdi:

“Çoğu BAT katkısı büyük oranda kullanıcılara ait ugp (user generated product/kullanıcıların oluşturduğu getiri) bağışı olduğundan  aslında değil. Ama Brave’in reklam vermek için sıraya giren çok sayıda reklamcısı var. “

Geçen 6 ay boyunca tarayıcıyı kullanan yayıncı sayısı da oldukça arttı. BATgrowth.com geçen Ekim ayından beri 35,000 yeni katılımın olduğunu ve böylece total sayının 60,000’e ulaştığını açıkladı.

Brave Tarayıcısı kısa süre önce reklam geliştirme kanalının ön izlemesinin 2. faza girdiğini duyurdu.

Bu özellik ile kullanıcılar ziyeret etttikleri tüm web sitelerinde BAT’a katkıda bulunabilecekler. Gelişimin 2. fazı ayrıca tarayıcıda “anonim, fakat markalar için sorumlu tutulabilir kampanya raporlaması”olarak tanıtıldı. Diğer bir özellik Brave Ads. Bu, ziyaretçilerin reklam izlerken BAT kazanmalarını mümkün kılıyor.

 

Kaynak: koinmedya.com