Xiaomi Mi Band 4 için ilk resmi açıklama yapıldı!

Xiaomi Mi Band 4 için ilk resmi açıklama yapıldı!

Xiaomi giyilebilir Teknoloji alanında oldukça hızlı bir şekilde ilerlemeye devam ediyor. Şirket özellikle akıllıbileklik alanında çok iyi satış miktarlarına sahip. Geçtiğimiz sene akıllı bileklik pazarında yüzde21 pazar payı ile pazarlideri olan şirket, yeni akıllı bileklik modelleri hakkında ilk açıklamayı yaptı. Xiaomi Mi Band 4 modeliyle alakalı gelişmeler haberimizde.

Yakın zamanda çıkacağı söylenen Xiaomi katlanabilir telefon iddialı bir fiyat ile geliyor. İşte yeni akıllı telefonun rakiplerine karşı elini kuvvetlendirecek olan fiyatı…

Xiaomi Mi Band 4

Xiaomi Mi Band 4 bu sene içerisinde gelecek!

Xiaomi, Mi Band modelleri ile gayet yüksek satış miktarlarına ulaşmıştı. Uzunbataryaömrü, işlevsellik ve fiyat olarak kullanıcıları memnun eden seri, ülkemizde de en çok satılanlar arasında bulunuyor. Bununla birlikte şirket, serinin dördüncü nesil ürünü hakkında ilk resmi açıklamayı yaptı. Yaptıkları açıklamada Mi Band 4 modelinin bu yıl içerisindedünya genelinde satışa sunulacağını belirten şirket, akıllı bileklik pazarının hızla büyümesini beklediklerini de aktardı.

Şirket ayrıca şu an satışta olan Mi Band 3 modelinin hala çok iyi sattığını söyledi. Bu nedenle yeni modeli tanıtmak için acelesi olmayan şirket, lansmanı muhtemelen son çeyreklere doğru erteleyecektir. Tasarım ve donanımsal noktalarda ufakdeğişimler beklenen yeni modelin, önümüzdeki birkaç ay içinde gelmesi beklenmiyor.

Kaynak: shiftdelete.net