Ethereum’da Bogalar Devrede! Kritik Direnç Aşılacak Mı?

Ethereum (ETH) fiyatı, ABD doları ve Bitcoin karşısında olumlu bir seyir izliyor. ETH diplerde desteklenmeye devam ediyor ve analistlere göre boğaların 150 dolar seviyesini hedeflediği görülüyor.

  • Kriptokoin.com – Ethereum (ETH) fiyatı yükselişe geçti ve 140 dolar direncinin üzerinde bir yükseliş ivmesi kazandı.
  • Fiyat 144 dolar seviyesini bile düşürdü ve düzelmeden önce 146 dolar seviyesine yakın işlem gördü.
  • Saatlik ETH/USD paritesi grafiği üzerinde 143 doların üzerinde destek ile oluşturulan önemli bir yükseliş eğilimi çizgisi var (Kraken üzerinden veri beslemesi).
  • Analistlere göre ilerleyen saatlerde olumsuz bir düzeltme olabilir, ancak 141-142 dolarlık destek alanı güçlü bir destek olarak görülüyor.

Ethereum (ETH) fiyatı, ABD doları ve Bitcoin karşısında olumlu bir seyir izliyor. ETH diplerde desteklenmeye devam ediyor ve analistlere göre boğaların 150 dolar seviyesini hedeflediği görülüyor.

Ethereum’un 150 doların üzerine taşınması muhtemel

Dün, ETH fiyatlarında ABD dolarına karşı 140 dolarlık direncin üzerinde daha fazla kazanım olabileceğini tartıştık. ETH/USD paritesi birkaç puan azaldı, ancak 137 dolar seviyesinin yakınında sağlam bir destek buldu. Daha sonra, yeni bir artış oldu ve fiyat 142 ve 144 dolarlık direnç seviyesinin üzerine çıktı. Fiyat 144 dolar seviyesini bile bozdu ve 145 dolar direncinin üzerinde yükseldi. 146 dolar seviyesinin yakınında yeni bir yükseliş yaşandı ve fiyat daha sonra düştü.

Başlangıçta, fiyat 140 dolarlık desteğin ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın oldukça üzerinde işlem görüyordu. Saatlik ETH/USD paritesi grafiği üzerinde 143 doların üzerinde destek ile oluşturulan önemli bir yükseliş eğilimi hattı da bulunuyor. Fiyat trend çizgisinin altında ve 142 doları kısa vadede düzeltebilir gibi görünüyor. Ancak, 141 dolar seviyesi güçlü bir destek alanı olarak hareket edebilir.

Ayrıca, 140 dolarlık düşük seviyeden 146 dolarlık yüksek seviyeye kadar olan dalganın %50 Fib geri çekilme seviyesi de düşüşü önleyebilir. Mevcut düzeltme tamamlandıktan sonra, 144 ve 145 dolar seviyelerinin üstünde daha fazla kazanım şansı var. 146 dolar seviyesinin üzerinde net bir takip 150 dolarlık direnç seviyesinin test edilmesini gerektirebilir.

Ethereum (ETH) fiyat grafiği
Ethereum (ETH) fiyat grafiği

Teknik göstergelerle Ethereum (ETH) fiyat analizi

Grafiğe bakıldığında, Ethereum fiyatı 142 dolar ve 141 dolarlık destek seviyelerinin üzerinde olumlu bir seyir izliyor. Analistlere göre, bir sonraki kilit destek 139 dolar seviyesine yakın, bu daha önce güçlü bir dirençti. Kısa vadede, aşağı yönlü bir düzeltme olabilir. Bununla birlikte analistlere göre, fiyatın yükselmeye devam etmesi ve yakın vadede 150 dolar seviyesine yükselmesi de muhtemel. Teknik göstergelerle Ethereum (ETH) fiyatının mevcut görünümü şu şekildedir:

  • Saatlik MACD: ETH/USD paritesi için MACD yükseliş bölgesine yerleştirildi.
  • Saatlik RSI: ETH/USD paritesi için RSI şu an 80 seviyesinden daha düşük bir seviyede çalışıyor.
  • Ana destek Seviyesi: 141 dolar
  • Ana Direnç Seviyesi: 146 dolar

Kaynak: kriptokoin.com

Bir cevap yazın