Ethereum kısa vadede 200 dolara yükselerek %40 artış sağlayabilir » KoinMedya

Ethereum kısa vadede 200 dolara yükselerek %40 artış sağlayabilir

Ethereum kısa vadede 200 dolara yükselerek sevenlerini mutluluğa boğabilir mi? Şu an için bu hedefe ulaşmak için daha %40’lık yol var ama görünüm pozitif.

Ethereum Kısa Vadede 200 Dolara Yükselebilir

Mart ayı boyunca Ethereum (ETH) fiyatı %11 artarak 126 dolardan 140 dolara tırmanmayı başardı. Nasıl ki analistler Bitcoin için sürdürülebilir yükselişin ancak 4200 dolar kırılırsa gerçekleşebileceğini söylüyorlarsa aynı durum Ethereum için 148 doların kırılmasına bağlı. En kritik eşik şu an için 148 dolarda.

Crypto Dog müstear adıyla kripto topluluğunda yer edinmiş bir analiste göre 200 doların kapısının anahtarı 148 dolarda bulunuyor.

“Eğer Ethereum bu ayın sonuna kadar 148 doları aşabilirse 200 dolara giden yolun taşlarını da döşemiş olacak”

Şubat ve Mart aylarında Ethereum’un sergilediği yükseliş dalgası Nisan ayında da devam edebilir. Hatta kritik 148 doların geçilmesi durumunda yükseliş hızlanabilir. Ayrıca aşağıdaki analize göz attığımzıda ETH/BTC paritesinde günlük grafik desteğe kadar alçalmış görünüyor. Desteğin çalışması durumunda EthereumBitcoin karşısında değer kazanmaya başlayacaktır. Bitcoin’in de olumlıu bir momentum yakaladığı yani USD karşısında yükselişe geçtiği düşünülürse Ethereum’daki değer artışının daha fazla olacağı düşünülebilir.

Son 24 saatte Bibox Token, Tezos, Aion, Waltonchain, Dogecoin gibi projeler %10-50 arası yükseliş yaşadılar. Neredeyse her gün 5-6 kripto paranın büyük yükseliş oranları yakaladığına şahit oluyoruz. Sitemizde daha önce çok kere de belirttiğimiz gibi altcoin sezonu geldi. Kripto paralar artık dibi gördü, en azından şimdilik görüntü bu yönde. Bitcoin hakimiyet oranı bile neredeyse yarının altına düşecek. Yazı yayına hazırlanırken %50.1 seviyesine kadar gerilemişti. Ki bu oran altcoinlerin nefes alması için çok önemli.

Öte yandan sermayenin artık artan hızla kripto para sektörüne kaydığını görüyoruz. Sektörün duayen isimlerinden Emin Gün SirerBitcoin için 1 trilyon dolar hedefi koymuş durumda.

Bitcoin’in bir yandan değer kazanırken öteki yandan hakimiyeti azalarak diğer projelere alan açması şu an için sektör için olabilecek en iyi gelişme. Ve şu an için olan da tam olarak bu. Temkinli bir şekilde ümitlenmenin tam zamanıdır!

Kaynak: koinmedya.com

 

Bir cevap yazın