Son Dakika Gelişmesi: Bitcoin 5.000 Doları Geçti, Altcoinlerde Coşku Sürüyor

Kripto para dünyasında dün yaşanan etkili yükseliş bugün de devam ediyor. Yatırımcılar gidişattan son derece memnunlar. Bu memnuniyete kripto para piyasasındaki toplam değer artışı da eşlik ediyor. Yazının yazıldığı sırada kripto para piyasasının toplam değeri son bir haftada 140 Milyar Dolar seviyelerinden 175 Milyar Dolar seviyelerine ulaşmış durumda.

Bitcoin

Bitcoin yazının yazıldığı dakikalarda 5.000 Dolar bandını geçmiş durumda. Yazının yazıldığı sırada Bitcoin % 17,48’lik bir yükseliş gerçekleştirerek 5.037 Dolar seviyelerinden işlem görmeye devam ediyor. Bitcoin an itibariyle 88 Milyar Dolarlık piyasa değerine ulaşmış durumda ve son 24 saatte 24,8 Milyar Dolarlık işlem hacmine sahip

Ethereum

Ethereum’a baktığımızda etkili yükselişin gerçekleştiğini görüyoruz. Ethereum yazının yazıldığı sırada % 18’lik bir yükseliş gerçekleştirerek 170 Dolar seviyelerinden işlem görmeyi sürdürüyor.

Ripple (XRP)

Ripple’ın XRP’sine baktığımızda uzun zamandır 0,30 Dolar seviyelerinde seyreden XRP de bu coşku durumundan nasibini almış durumda. Yazının yazıldığı esnada XRP % 12’lik bir yükseliş gerçekleştirerek 0,36 Dolar seviyelerinden işlem görmekte.

Sükse Yapan Altcoinler

Bitcoin’de meydana gelen yükselişe zaten bahar mevsimini yaşayan altcoinler de eşlik etmiş durumdalar. Yazının yazıldığı sırada günün yıldızı Bitcoin Cash. % 52’lik bir yükseliş gerçekleştiren Bitcoin Cash 260 Dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Sükse yapan altcoinlerden biri de Metaverse ETP. % 45’lik bir yükseliş gerçekleştiren Metaverse ETP, 0,98 Dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Diğer altcoinlere baktığımızda NEM % 32’lik bir yükselişle 0,077 Dolardan, Gümüş Bitcoin olarak adlandırılan Litecoin % 32’lik bir yükselişle 82 Dolar seviyelerinden, Augur yine % 32’lik bir yükselişle 21 Dolar seviyelerinden, son zamanlarda Elon Musk’ın övgüsüne mazhar olan Dogecoin % 29 yükselişle 0,0031 Dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Geldiğimiz noktada piyasanın nereye doğru evrileceği noktasında bir şeyler söylemek zor olsada yaşanan bu gelişmeler neticesinde kripto para dünyasını takip edenlerin hissiyatlarında bir coşku halinin söz konusu olduğunu söyleyebiliriz.

Kaynak: kriptokoin.com

 

Bir cevap yazın