Bakkt: “Kripto paranın büyük günü yaklaşıyor”

Yakında lansmanına hazırlanan Bitcoin vadeli işlemler borsası Bakkt borsasından “Kripto paranın büyük günü yaklaşıyor” şeklinde açıklama geldi.

“Kripto paranın büyük günü yaklaşıyor”-Bakkt

Medium’da yapılan duyuruda, CEO Kelly Loeffler, her şeyin hazır olduğunu ve ABD’li yetkili merci CFTC kurumunun onayını beklediklerini belirtti.

Düzenleyiciler ile dirsek teması çalıştığımızdan, dijital varlıklar için daha güvenli ve daha şeffaf bir altyapı hazırlama konusunda oldukça hassas davranıyoruz.

Eski bir maratoncu olarak, ekibinizle birlikte kendinize daha uzun mesafe koyuyorsunuz. Antremandan diyetinize kadar her şeyi bu doğrultuda hazırlıyorsunuz. Yarış günü geldi çattı. Artık elinizden gelenin daha fazlasını yapmalısınız. Ekibimizle birlikte hedeflediğimizin üzerine çıkmaktan gurur duyuyorum. Dijital varlıkları ana akım ekonomiye kazandıracağız.

Yaptığı bir röportajda, CFTC komiser Dan Berkovitz, kendisinin ve ekibinin kuruma yapılan başvurular konusunda sıkı çalıştıklarını belirtti. Berkovitz konuşmasını şöyle sürdürdü:

Bu teknolojinin gelişmesi zaman alacağına inanıyoruz. Kısa bir zaman diliminde, kripto paraların kullanımları olabilir. Uzun zaman diliminde ise blockchain’in hayatımızı nasıl değiştirdiğini göreceğiz. Şu an ürün teknolojinin önüne geçmiş durumda. Ama uzun vadede blockchain sanayimizi Bitcoin ve diğer kripto paralardan çok daha fazla şekillendirecek.

Kaynak: koinmedya.com

 

Bir cevap yazın