Android Q yayınlanmadan Root edildi!


Henüz birgeliştiricisürümüyayınlanmamasına rağmen, Google’ın yaklaşan yeni Android sürümüne ait birekran görüntüsüinternete sızdırıldı.Android Qsürümüne ait ekran görüntüsü, işletim sistemininRootedilmesi sırasında alınmış.Birkaçaysonra yayınlanması beklenen Android Q, henüz yayınlanmadanroot edilmişdurumda.

Android Q sürümüne ait ekran görüntüsü sızdırıldı!

Googleher yıl düzenlediğiI/Oetkinliğinde, yeni Android sürümüne aitgeliştiricisürümünüde yayınlar. Bir sonraki Android güncellemesi olan Q, henüz yayınlanmamış olmasına karşın, birgeliştiricitarafından Root edilmiş durumda.Hızlı Rootbecerileriile tanınan bir geliştirici olanJohn Wu, bu işe imzasını atan geliştiricinin kendisi.Henüz yayınlanmamış bir sürüm için Root erişimi sağlayan Wu, yabancı forumlarda dabüyüksesgetirdi. Bununla birlikte yeni Android sürümüne ait ilk görüntüyü de bizlerle paylaşan Wu,Magiskyardımı ile bu erişimi sağlamış.


Görüntülerde sürümü ait, çoklu işlem ekranı bulunuyor. Sol tarafta yeni Android sürümüne aitdetaylarbulunurken, sağ tarafta iseRooterişimisağlayan araca ait ekran bulunuyor. Android Q sürümüne ait resmi duyurunun, önümüzdekibirkaçayiçinde yapılması bekleniyor. Şu an için bilinen detaylarçokçok kısıtlıolsa da, ilerleyen zamanlarda sürüme aityeni detaylarda ortaya çıkacaktır.

Kaynak: shiftdelete

Bir cevap yazın